• Obnovenie prezenčnej formy vyučovania od 1. 3. 2021

            Vážení rodičia, milí žiaci,

            na základe aktuálneho COVID Automatu a odporúčaní RÚVZ sa v našej škole od 1. 3. 2021 (pondelok) obnovuje prezenčné vyučovanie na základnej škole v Hatalove. Podmienkou je, aby jeden zo zákonných zástupcov žiaka, mal negatívny test, nie starší ako 7 dní. Pri vstupe do školy budú poverení zamestnanci od rodičov žiadať tlačivo – Čestné vyhlásenie o bezinfekčnosti, k nahliadnutiu výsledok Ag alebo PCR testu, prípadne potvrdenie od obvodného lekára o prekonaní ochorenia, alebo potvrdenie o očkovaní.

            Z organizačných dôvodov, keďže budeme platnosť testov  kontrolovať každý pondelok, je VEĽMI DȎLEŽITÉ, aby ste sa nastavili na víkendové testovanie! Test má byť platný celý týždeň.  Rezervujte si termín na testovanie cez víkend.

            Žiadame rodičov o dodržiavanie daných pravidiel a postupov.   

            Svojím správaním, konaním, prístupom nám buďte nápomocní. Ide o naše, ale aj o vaše zdravie a hlavne o zdravie našich najmilších, našich detí !

            Čestné vyhlásenie Vám bude k dispozícii aj v škole, je dôležité, aby ste prvý deň žiaka odprevadili osobne.

            Alebo stiahnúť na tejto adrese:

            https://cloud2b.edupage.org/cloud/Cestne_vyhlasenie_ZZ%281%29.pdf?z%3A6DTiFKI%2BvIqCr83DH4J1WDYUjQj%2B6hVi9Q1bxrVIPUZXcKxR28bSZGG4qfTkvKFf